Vältä yhteistyön sudenkuopat ja varmista projektin menestys

Vältä yhteistyön sudenkuopat ja varmista projektin menestys

Projektoripaja™ Kickoff on projektien ja kehittämishankkeitten kickoffeihin tarkoitettu puolen päivän työpaja. Sillä käynnistät projektin avainhenkilöiden yhteisen työskentelyn tuloksekkaalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Projektoripaja™ Kickoff edistää ihmisten yhteenkuuluvuutta ja parantaa yhteistyön sujuvuutta projektissa. Sen avulla vältät yhteisen työskentelyn pahimmat sudenkuopat ja mahdollistat projektin onnistumisen.

Projektoripaja™ Kickoff perustuu toiminnalliseen projektisimulaatioon ja sen pohjalta käytäviin keskusteluihin ennakkoon valituista teemoista. Siihen voi osallistua 6-20 henkilöä kerrallaan. Työpajan tuloksena on osallistujien yhteinen näkemys sujuvan yhteistyön vaatimista toimintatavoista alkavassa projektissa.

Projektoripaja™ Kickoff on helppo ja vaivaton tapa saada enemmän irti kickoffeista.

Referenssicase: OpenDigi-hanke, Jyväskylän yliopisto

Koordinaattori, yliopistonopettaja Marika Peltonen

”Olimme havainneet aiemmissa projekteissamme haasteita tiedonkulussa ja eri lähtökohdista tulevien osallistujien sitoutumisessa yhteistyöhön. Halusimme tämänkertaiseen kickoffiimme välineen, jonka avulla erityisesti näitä asioita saataisiin parannettua.

Projektoripaja™ Kickoffin avulla työryhmiemme osallistujat tutustuivat toisiinsa ja pääsivät kiinni yhteiseen työskentelyyn selvästi nopeammin kuin aiemmin. Yhteinen simulaatiokokemus toimi tehokkaana jäänsärkijänä ja yhteisten toimintatapojen määrittely teki ryhmistä aiempaa tiiviimpiä.

Kaiken kaikkiaan työpaja vaikutti ryhmien tiedonkulkuun ja yhteistyöhön positiivisesti. Se auttoi rakentamaan yhteisymmärrystä osallistujien välillä ja vähentämään kiireestä aiheutuvaa valitusta.

Olemme erittäin tyytyväisiä Projektoripaja™ Kickoffin antiin.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: