Räätälöitävät kehittämisratkaisut

Räätälöitävät kehittämisratkaisut

Räätälöidyillä ratkaisuillamme rasvaat koneistoa sieltä missä on eniten kitkaa

Organisaatiot ja niiden tilanteet ovat erilaisia. Valmiiksi tuotteistetut palvelumme eivät siksi välttämättä täysin vastaa juuri teidän tarpeitanne.

Kerro siis meille erityisistä koulutus- ja kehittämistarpeistanne – me rakennamme niihin räätälöityjä täsmäratkaisuja!

Räätälöidyillä ratkaisuillamme saat apua sinne missä tarve on suurin. Niiden avulla kehität projektitoimintaa täysin oman organisaatiosi ehdoilla.

Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus käytännön projektitoiminnan kouluttamisesta ja kehittämisestä. Parhaimmillamme olemme tilanteissa, joissa olette jo kokeilleet kaikkea, mutta mikään ei tunnu toimivan.

Ammennamme ratkaisuihimme aineksia niin tutkitusta tiedosta kuin käytännön kokemuksistakin.
Abstraktien toimintamallien sijaan keskitymme projektien käytännön arkeen ja sen helpottamiseen mahdollisimman yksinkertaisin keinoin. Vähemmän on usein enemmän – myös projekteissa.

Räätälöidyt puheenvuorot ja täsmäkoulutukset

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä täsmävalmennuksia yksittäisistä puheenvuoroista laajempiin koulutuskokonaisuuksiin. Mahdollisia valmennusteemoja ovat mm.

  • johtamistyö projekteissa
  • projektitoiminnan kehittäminen
  • kehittämisprojektien johtaminen
  • projektiryhmän johtaminen
  • projektisalkun johtaminen

Myös nämä valmennukset voimme toteuttaa tilanteen mukaan omissa tiloissanne tai etänä. Tarvittaessa niissä voidaan hyödyntää toiminnallisissa valmennuksissa käyttämäämme projektisimulaatiota.

Räätälöidyt kehittämispalvelut

Meiltä saat konkreettista tukea myös muuhun projektitoiminnan kehittämistyöhön. Emme liputa mitään tiettyä toimintamallia, vaan lähdemme liikkeelle siitä, mitä itse haluatte organisaatiossanne soveltaa.

Parhainkin toimintamalli on vain niin hyvä kuin on sen käytännön toteutus projektien arjessa. Räätälöidyillä palveluillamme edistät tehokkaasti yhteisen toimintamallinne mukaista toimintaa. Pienillä ja rajatuilla toimenpiteillä voit saada uskomattoman paljon aikaan.

Autamme esimerkiksi käytännönläheisten ohjeistusten luomisessa organisaationne projektitoiminnan mallista. Hyvät ohjeistukset nopeuttavat päätösten tekemistä arjessa ja vähentävät virheitä. Omista lähtökohdistanne tehdyt ohjeistukset myös vähentävät epäselvyyksiä ja kannustavat ihmisiä toimimaan soveltamanne toimintamallin mukaisesti.

Tarvittaessa autamme myös juuri teille sopivan toimintamallin rakentamisessa tai olemassaolevan mallinne päivittämisessä tukemaan projektienne käytännön arkea.

Palveluksessanne yksittäisistä täsmäiskuista pitkiin kumppanuuksiin

Projektitoiminnan kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, jossa voi olla tarvetta niin yksittäisille täsmätyöpajoille kuin pitkäaikaisille yhteistyökumppaneillekin. Molemmissa tapauksissa olemme mieluusti käytettävissäsi.

Ota siis yhteyttä jo tänään, joko sähköpostitse osoitteeseen info (at) projektivarikko.fi tai puhelimitse numeroon 040 660 1600!

Olethan jo tutustunut tuotteistettuihin palveluihimme?

Toiminnalliset projektivalmennukset
Sparraustyöpajat projektijohdolle