Raivaa projektityön menestyksen esteet

Raivaa projektityön menestyksen esteet

Ratkaisuttamo™ Esteanalyysi on projektityön ongelmien ratkaisemiseen tarkoitettu yhden työpäivän mittainen työpaja. Sillä ratkaiset ihmisten toimintaan liittyviä ongelmia organisaatiosi projekteissa.

Ratkaisuttamo™ Esteanalyysi auttaa tunnistamaan erilaisissa projekteissa kohdattujen ongelmien juurisyitä ja löytämään niihin toimivia ratkaisuja. Sen avulla raivaat tehokkaasti projektityön menestyksen esteitä.

Ratkaisuttamo™ Esteanalyysi perustuu ohjattuun analyysiin esteitä aiheuttavista työkäytännöistä organisaatiossa. Siihen voi osallistua maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan. Työpajan tuloksena saat raportin konkreettisista toimenpide-ehdotuksista ongelman ratkaisemiseksi.

Referenssicase: Helsingin yliopisto

Digitalisaatiojohtaja Jaakko Kurhila

”Digitalisaatiohankkeissa on kyse muutoksesta. Monessa organisaatiossa digitalisaatio on viheliäinen ongelma, sillä siinä pitää murtaa olemassa olevia rakenteita ja totuttuja prosesseja. Välillä asiat eivät myöskään etene toivotulla tavalla.

Meille HY:llä Ratkaisuttamo™ Esteanalyysi tarjosi jäsentyneen tavan käydä omaa ongelmakenttäämme läpi. Näppärän analyysimallin avulla ymmärsimme, mikä se varsinainen ongelma on. Näin saatiin ymmärrys siitä, mitä ongelmalle pitäisi tehdä.

Työpajan konkreettisin hyöty oli havaita, mihin asioihin voi ja pitäisi vaikuttaa. Paja oli myös vaivaton toteuttaa. Ennakkovalmisteluja ei tarvittu, vaan kaikki pystyttiin toteuttamaan yhden iltapäivän aikana.

Uskon, että jokaisessa vakiintuneessa organisaatiossa digimuutos kaipaa kaiken mahdollisen avun. Meitä Ratkaisuttamo™ Esteanalyysi pystyi auttamaan juuri silloin, kun itsellä alkoi jo vähän usko loppua.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: