Varmista projektin onnistuminen simulaatiopajan avulla

Varmista projektin onnistuminen simulaatiopajan avulla

Liian usein joutuu lukemaan, että taas on kriittinen projekti myöhässä, ylittänyt budjetin tai keskeytetty epäonnistuneena. Monessa tapauksessa virhe on tapahtunut jo ennen projektin alkua: ihmisten yhteistyölle ei ole luotu onnistumisen mahdollisuutta. On unohdettu kultainen sääntö: varmista projektin onnistuminen jo alussa.

Siksi kehitimme Projektoripaja™ Kickoffin. Puolen päivän workshopissa käynnistämme projektin avainhenkilöiden yhteistyön tuloksekkaalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Näin projekti välttää yhteistyöskentelyn pahimmat sudenkuopat. Projektoripaja™ Kickoffilla luot projektille vahvan alun ja varmistat projektin onnistumisen!

Varmista projektin onnistuminen jo alussa

Projektoripaja™ Kickoff – varmista projektin onnistuminen

Projektoripaja™ Kickoff luo projektille tai kehittämishankkeelle mahdollisuuden onnistua. Sillä vältät yhteisen työskentelyn pahimmat sudenkuopat. Workshop edistää ihmisten yhteenkuuluvuutta ja parantaa yhteistyön sujuvuutta sekä projektiviestintää.

Projektoripaja™ Kickoff perustuu asiakkaidemme kiittämään projektisimulaatioon. Työpajan käytyään osallistujilla on yhteinen näkemys sujuvan yhteistyön vaatimuksista.

Projektoripaja™ Kickoff on nopea ja tehokas tapa saada projektin kickoffista kunnolla irti se, mihin sillä pyritään. Varmista projektin onnistuminen jo tänään!

Referenssicase

OpenDigi-hankkeen koordinaattori Marika Peltonen
OpenDigi-hankkeen koordinaattori,
yliopistonopettaja Marika Peltonen

”Olimme havainneet aiemmissa projekteissamme haasteita tiedonkulussa ja eri lähtökohdista tulevien osallistujien sitoutumisessa yhteistyöhön. Halusimme tämänkertaiseen kickoffiimme välineen, jonka avulla erityisesti näitä asioita saataisiin parannettua.

Projektoripaja™ Kickoffin avulla työryhmiemme osallistujat tutustuivat toisiinsa ja pääsivät kiinni yhteiseen työskentelyyn selvästi nopeammin kuin aiemmin. Yhteinen simulaatiokokemus toimi tehokkaana jäänsärkijänä ja yhteisten toimintatapojen määrittely teki ryhmistä aiempaa tiiviimpiä.

Kaiken kaikkiaan työpaja vaikutti ryhmien tiedonkulkuun ja yhteistyöhön positiivisesti. Se auttoi rakentamaan yhteisymmärrystä osallistujien välillä ja vähentämään kiireestä aiheutuvaa valitusta.

Olemme erittäin tyytyväisiä Projektoripaja™ Kickoffin antiin.”

Marika Peltonen, OpenDigi-hanke, Jyväskylän yliopisto

Varmista projektin onnistuminen jo tänään

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin potkaistaan yhdessä ihmisten yhteistyö kunnolla käyntiin!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Projektijohdon sparraukset

Muutoshankkeiden ongelmanratkaisu